(044) 49 44 000

(067) 236 28 63 Экстренная связь

Видерштраль logo

(044) 49 44 000

(067) 236 28 63 Экстренная связь

Актуальні правила в'їзду до Австрії

Актуальні правила в'їзду до Австрії

Для осіб, які прямують до Австрії діють наступні положення:

В’їзд до країни можливий тільки для повністю вакцинованих осіб або тих, які нещодавно перенесли хворобу, зокрема:

1) В’їзд без реєстрації та без карантину 

З сертифікатом про т.зв. “бустерну вакцинацію” (3 дози) однією з наведених нижче вакцин.

З сертифікатом про повну вакцинацію однією з наведених нижче вакцин + негативний ПЛР-тест.  

З підтвердженням про одужання після захворювання на COVID-19 (медична або офіційна довідка про те, що інфекція була подолана за останні 180 днів, оформлена англійською або німецькою мовами) + негативний ПЛР-тест.

Медична довідка про  наявність нейтралізуючих антитіл більше не вважається доказом перенесеної хвороби! Сертифікати вакцинації/одужання у додатку “Дія”, паперові сертифікати з порталу “Дія” з QR-кодом та паперові свідоцтва від сімейного лікаря (т.зв. жовтий сертифікат) визнаються австрійською стороною, однак, вони мають бути оформлені  виключно англійською або німецькою мовами із зазначенням кількості зроблених доз і типу вакцини.

Визнані вакцини: Comirnaty (INN) від BioNtech/Pfizer; Vaxzevria COVID-19 Vaccine AstraZeneca / Covishield від Serum Institute of India; COVID-19 Vaccine Janssen від Johnson & Johnson; mRNA-1273 Covid-19 Vaccine від Moderna; Sinopharm / BIBP SARS–CoV-2 Vaccine (Vero Cell), Inactivated, Sinovac-CoronaVac vaccine.

УВАГА!!!Слід врахувати, що з вакцинами Sinovac-CoronaVac vaccine перетин кордону Австрії допускається, але заселення в готелі або відвідування закладів харчування є забороненим!!!

Посилання на офіційний порядок перетину кордону та список затверджених вакцин: https://www.ris.bka.gv.at/GeltendeFassung.wxe?Abfrage=Bundesnormen&Gesetzesnummer=20011574

(оновлюється)

2) В’їзд з обов’язковою реєстрацією та карантином.

З сертифікатом про повну вакцинацію однією з наведених вище вакцин, але без тесту ПЛР.

З підтвердженням про одужання після захворювання на COVID-19 (медична або офіційна довідка про те, що інфекція була подолана за останні 180 днів, оформлена англійською або німецькою мовами), але без ПЛР-тесту.

Медична довідка про  наявність нейтралізуючих антитіл більше не вважається доказом перенесеної хвороби!

Також необхідно зробити онлайн-реєстрацією подорожі (Pre-Travel-Clearance – PTC, заповнити не раніше ніж за 72 год. до в’їзду). Формуляр для онлайн-реєстрації подорожі доступний на oesterreich.gv.at, а також на https://entry.ptc.gv.at/

При цьому, самоізоляцю можливо достроково припинити за умови проходження ПЛР тестування та отримання негативного результату після перетину кордону.

Діти до 18 років за умови в’їзду із вакцинованими батьками зобов’язані мати тільки негативний ПЛР тест. Діти до 6 років не підлягають жодним карантинним обмеженням.

 

Останнє оновлення 21.01.2022

Спасибо, Вы успешно подписались на нашу рассылку!

Мы будем сообщать Вам последние новости и информацию о наших предложениях!

Закрыть

Спасибо, за оставленную заявку

В ближайшее время с Вами свяжутся наши специалисты.

Закрыть

Ваш запрос отправлен!

В ближайшее время менеджер компании свяжется с Вами!

Закрыть

Присоединяйтесь к нам в Facebook:

 

Закрыть
Russian Russian Ukrainian Ukrainian