(044) 49 44 000

(067) 236 28 63 Экстренная связь

Видерштраль logo

(044) 49 44 000

(067) 236 28 63 Экстренная связь

Чарівна подорож Полтавщиною

Золота осінь. 

Ще тепло і це прекрасний час для подорожі. Повелось, що в бік Полтави їздимо з групами одним днем, або двома, і щоразу це досить щільний графік і тільки обов'язкові екскурсії, без прогулянок тихими вуличками або парком.
Цього разу зібралась чудова група справжніх мандрівників, які мали час, натхення, цілих три дні і ми вирушили славетними місцями Полтавщини.

Перша зупинка у Мгарському монастирі — благодатна обітель,  де наповнюєшся гармонією і добром, окрім того, гарячий хліб і пиріжки монастирської пекарні, хтось скептично посміхнеться, а хтось розділить мою думку про те, що вони надзвичайно смачні.

Мгарский монастирь

 

Наш шлях був довгим, сонечко зкотилось за обрій,ми ще у дорозі до готелю для відпочинку. І знову нагорода за пророблений шлях-затишний готель серед пишної природи. У ресторані готелю тріскають дрова у печі, смачненна вечеря,теплі кімнати, затишок, відпочинок. 

готель Мисливська садиба

На ранок мусимо прощатись с господарями і душевним прийомом, після смачного сніданку і кави вирушаємо в Гоголево.
Село, де народився Микола Гоголь, садиба та музей серед величного парку на березі ставка. Часто думаю про те, що музейна справа в Україні, тримається на ентузіазмі та любові до справи спеціалістів.  Музей-садиба Гоголя тому доказ!
Колорит місцевих екскурсоводів, що привітно зустрічають і натхненно ведуть розповідь, холодок парку і його таємничість — неперевершені і хочеться сюди повернутись знову і знову. 

Поместье Гоголя

 

Приїхати на Потавщину і не побувати в Диканці — всеодно, що не побувати на Полтавщині, ми вирішили не робити таких помилок, наш шлях на Диканьку! Тут теж нам булі раді з українськими стравами, пишними варениками, козацьким прийомом та піснями!

Диканька

В Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному. Це старовинне козацьке містечко – один із наймогутніших і найславетніших центрів культурної самобутності українців, всесвітньо відома столиця українського гончарства.  Звісно, ми теж спробували свої мистецькі здібності у виготовленні керамічних виробів на гончарному крузі і маємо маленьки "витвори" на згадку.

Опишня

Цей втомлений та задоволений вечір ми провели в привітній Полтаві, гуляючи скверами та вуличками. Наступного дня з новими силами з ясною погодою, з гарним настроєм ми відправились пізнавати Полтаву, вона пречудова, розмірена, спокійна, панорамна. Музеї, пам'ятники історії, жартівливі теж, храми, сувеніри, всього було вдосталь, але час прощатись.

Полтава

Нас чекає Миргород! Місто-курорт,  яке отримало славу завдякуючи Гоголю і унікальним властивостям води "Миргородська". В сьогоденні екологічно чиста територія курорту — це великий парк, що розкинувся на берегах річки Хорол, де зустрічали нас літературні герої творчості Миколи Гоголя. 

Миргород

День короткий, вже знову сонечко хилиться за край неба, нам час додому, ми від'їжджаємо, щоби знову повернутись...

Досвідом перевірено-настірй, з яким ти плануєш поїздку, вирушаєш, чекаєш на зустріч, на враження, він передається іншим і повертається тобі теплими спогадами, приємними враженнями. Так було і цього разу!

Дякую всім, хто цього разу приєднався до Чарівної подорожі Полтавщиною!

Україна - це дзвінкі струмки, босі ноги в росі, де зім'ятими травами дихає Говерла. Це край самобуття, традицій, багатих пейзажів, багатовічної історії, архітектури і духовності, торкнутись і надихнутись сторінками історії, незабутніх пейзажів та народних традицій в наших програмах та турах по Україні

Спасибо, Вы успешно подписались на нашу рассылку!

Мы будем сообщать Вам последние новости и информацию о наших предложениях!

Закрыть

Спасибо, за оставленную заявку

В ближайшее время с Вами свяжутся наши специалисты.

Закрыть

Ваш запрос отправлен!

В ближайшее время менеджер компании свяжется с Вами!

Закрыть

Присоединяйтесь к нам в Facebook:

 

Закрыть
Russian Russian Ukrainian Ukrainian