(044) 49 44 000

(067) 236 28 63 Экстренная связь

Видерштраль logo

(044) 49 44 000

(067) 236 28 63 Экстренная связь

Готелі Болгарії з аквапарком: найпопулярніші місця

Знайти кращий готель в Болгарії з прекрасним обслуговуванням і аквапарком намагаються все сімейні пари. Можливість зайняти дитину іграми на воді гарантує хороший відпочинок всіх членів сім'ї. А спільні враження стають незабутніми протягом усього життя.

Все отели Болгарии на одном сайте

akvapark-primorsko-spusk_1_w800

Для тих, хто шукає усамітнення і спокою, прекрасно підійде курорт Албена. Він надає можливість поєднати відпочинок з поправкою здоров'я: тут знаходиться бальнеологічний центр і успішно проводиться лікування грязями, масажем, водними ваннами. Зупинитися тут можна в цілому ряді місць, де також передбачені аквапарки:

Всі готелі Албени з аквапарком відрізняються прекрасним обслуговуванням, наявністю ресторанів, барів. Кухня на високому рівні, що традиційно для Болгарії. Працює система «все включено», але в меню є дитячий і вегетаріанська їжа. Для самих маленьких надається прокат дитячих ліжечок, колясок. Якщо є така необхідність чи бажання, можна привезти з собою домашню тварину. Але за нього доведеться платити близько 5 євро на день. Всі готелі Болгарії з аквапарком додатково оснащені ігровими майданчиками, дитячим садом.

Все отели Болгарии на одном сайте

 

Золотые пески акваполис

Для любителів поєднувати розмірений відпочинок з нічними вилазками в бари і кафе, радимо відправитися на Золоті піски. Цей курорт Болгарії по праву носить звання найбільшого і комфортабельного в країні. Крім того, тут знаходиться безліч лікувальних і спортивних центрів. Серед готелів з наявністю аквапарків на курорті Золоті піски можна виділити декілька:

Doubletree by Hilton 5 * → Цена
Admiral 5 * →
Mimoza 4 * →  Цена
Atlas 4 * → Цена
Palma 4 * → Цена
Berlin Green Park 4 * → Цена
Berlin Golden Beach 4 * → Цена

На території всіх готелів з аквапарком працюють розважальні центри для дітей, анімації, майданчики для ігор для дорослих і дітей. Дозволено розміщення тварин в номерах. У всіх ресторанах є спеціальне дитяче меню. Якщо батьки хочуть відправитися повеселитися удвох, надається можливість найняти няню для дитини. Дитячі клуби та кафе урізноманітнюють перебування в готелі.

Все отели Болгарии на одном сайте 

 Святой Константин и Елена Аквапарк

Хто сказав, що любителі риболовлі та дайвінгу повинні розлучатися зі своїми сім'ями на час відпочинку в Болгарії? При поїздці на курорт Св. Костянтина і Олени це цілком сумісне з сімейним відпочинком. Крім того, тут безліч лікувальних мінеральних джерел, ресторанів, казино, фітнес-центрів, СПА салонів, нічних клубів, дискотек.

Діткам забезпечено роздолля на водних гірках в аквапарку, майданчиках, міні-клубах, передбачена дитяча анімація. Ліжечка, коляски, дитяче харчування також надаються. Найбільш популярні готелі курорту Св. Костянтина і Олени з аквапарком:

Grand Hotel Varna 5 * → Цена
Azalia 4 * → Цена
Dolphin Marina 4 * →  Цена
Roubin 4*  →  Цена

Став загальнодоступним колись закритий курорт Еленіте. Він носить скоріше спортивну спрямованість. Звичайно, тут є кілька барів, кафе, ресторанів. Але, разом з тим, тут дуже хороша кінноспортивна база, боулінг, яхт-клуб, школа серфінгу і дайвінгу.

Все отели Болгарии на одном сайтеАквапарк Елените

Всі готелі розраховані на улюблену туристами з усього світу систему «все включено». Саме на території цього курорту Болгарії розміщений казкове місто і аквапарк «Алладін» з безкоштовним входом для всіх бажаючих. Найзнаменитіші готелі Еленіте з аквапарком:

Atrium 4 * / Andalusia 4 * → Цена
Villas Elenite 4 * → Цена
Royal Bay 4 * → Цена
Royal Park 4 * → Цена

Болгарія дуже гостинна країна, яка здавна спеціалізується на туризмі. Тому більшість готелів Болгарії оснащується зоною відпочинку з аквапарком. Залишається тільки вибрати потрібний курорт і відправитися відпочивати.

Все отели Болгарии на одном сайте

Dream Hotel Turunc 4*. Аквапарк

Спасибо, Вы успешно подписались на нашу рассылку!

Мы будем сообщать Вам последние новости и информацию о наших предложениях!

Закрыть

Спасибо, за оставленную заявку

В ближайшее время с Вами свяжутся наши специалисты.

Закрыть

Ваш запрос отправлен!

В ближайшее время менеджер компании свяжется с Вами!

Закрыть

Присоединяйтесь к нам в Facebook:

 

Закрыть
Russian Russian Ukrainian Ukrainian