(044) 49 44 000

(067) 236 28 63 Экстренная связь

Видерштраль logo

(044) 49 44 000

(067) 236 28 63 Экстренная связь

Новорічний фестиваль "Європейська зима"

671a516a75
фото с сайта fest-ua.org

У цьому місяці у нашій столиці буде частина Європи взимку. Ви зможете побачити як святкують Новий Рік у різних країнах світу та в яких традиціях. Це все відбудеться в рамках фестивалю "“Європейська зима", як почнеться 12 грудня на Поштовій площі. Будемо зустрічати Новий Рік у семи країнах: Франція, Німеччина, Іспанія, Італія, Наша країна та Великобританія. Буде відкривати фестиваль о 7 годині вечора українська група «Kozak System» із грандіозним концертом.

articleportletimage_19164

...Новий рік  вже наближається, встигніть його зустріти у якій країні бажаєте, або побувайте у всіх країнах та зустріньте Новий Рік за їх традиціями:
13 - 17 грудня - Новий Рік у Німеччині
18 - 22 грудня - Новий Рік у в Іспанії
23 - 26 грудня - Новий Рік у Франції
27 - 30 грудня - Новий Рік у Великобританії
31 грудня - 5 січня - Новий Рік в Італії
6 - 10 січня - Новий Рік у нашій країні - Україні

bee74d1e62

В рамках Днів Франції, директор Французького Інституту в Україні Матьє Арден проведе кулінарний майстер-клас, а Центр іспанської мови та культури «ЧИСПА» підготує пізнавально-освітній виступ про культурні традиції Іспанії.

0038481421

Найменших відвідувачів ярмарку розважать дитячі аніматори із численними конкурсами, призами та подарунками. 19 грудня на площі пройде дитяче свято в честь дня Святого Миколая. Циркові вистави, тематичні концерти, а також багато інших активностей чекають дітей протягом усіх днів ярмарку.

Велику увагу приділено соціальним проектам і новим можливостям для молодих і талановитих. Так, в рамках ярмарку «Європейська Зима» за підтримки каналу «1+1» пройде конкурс відеороликів на тему «Різдвяне диво». 

6e720bb341

На території Поштової площі працюватимуть фотозони, на яких можна зробити фотографію в декораціях тієї чи іншої країни. Відтворити традиції новорічної пошти допоможуть на стенді Canon, де кожну фотографію можна буде роздрукувати у вигляді листівки, запечатати в конверт і відправити адресату.

Для прихильників вегетаріанської кухні та екологічно чистих продуктів на ярмарку розмістяться «зелені» ресторани і кафе.

Сайт фестивалю fest-ua.org

Спасибо, Вы успешно подписались на нашу рассылку!

Мы будем сообщать Вам последние новости и информацию о наших предложениях!

Закрыть

Спасибо, за оставленную заявку

В ближайшее время с Вами свяжутся наши специалисты.

Закрыть

Ваш запрос отправлен!

В ближайшее время менеджер компании свяжется с Вами!

Закрыть

Присоединяйтесь к нам в Facebook:

 

Закрыть
Russian Russian Ukrainian Ukrainian