(044) 49 44 000

(067) 236 28 63 Экстренная связь

Видерштраль logo

(044) 49 44 000

(067) 236 28 63 Экстренная связь

10 речей, які не повинен пропустити турист, який відвідує Грецію вперше

Стародавні Афіни. Звичайно, в першу чергу мова йде про Акрополі з його знаменитим Парфеноном і каріатидами Ерехтейона. Сучасний музей Акрополя, який вміщує археологічні знахідки з прилеглих територій, розташований трохи нижче Акрополя.

Все отели Греции на одном сайте

La Peschiera пляж

 Будь тур по древнім Афінам також повинен включати в себе шлях від Акрополя до Стародавньої Агори, який у давнину був центром політичної та соціальної активності та місцем, де Сократ розвивав свою філософію і вів просвітницьку діяльність.

Інші цікаві об'єкти: Храм Зевса Олімпійського і стадіон з білого мармуру Панатінаїкос, який використовується і сьогодні. У число важливих римських археологічних знахідок входять Арка Адріана і Римський форум.

Горящие туры в Грецию из Киева от Видерштраль.

Монастираки і Плака.

Обов'язкове доповнення до екскурсії по стародавніх Афінам - візит на ринок в Монастираки, де можна купити сувеніри, одяг, ювелірні прикраси та антикваріат. Площа Авіссініясхарактерізуется як ідеальне місце для короткої перерви в бістро. Плака складається з історичних вуличок, заповнених магазинами.

Культура кави.

Рекомендується випити чашечку кави в одному з районних кафе, де греки традиційно п'ють каву, ведучи неспішні бесіди. Стаття пропонує відвідати кафетерії Афін (згадується «Tailor Made» на площі Агіяс Ірініс, Монастираки), островів і материкової Греції, щоб насолодитися кави «по-грецьки». Грецьким (Еллініко) кави.

Санторіні.

Острів, який нагадує барвисту листівку, в розпал туристичного сезону заповнений відвідувачами. Однак в інші пори року тут набагато спокійніше і можна безперешкодно помилуватися панорамним видом на кальдеру. Виберіть один з вулканічних пляжів з чорною, червоною або білою галькою, або насолодитеся прекрасним заходом, спостерігаючи його, в ідеалі, з міста Ія.

Міконос і Делос.

Міконос - гламурний острів з 24-годинними вечірками. Розваги в beach club Paradise і Super Paradise, прогулянки по вулицях Хори, танці всю ніч безперервно в таких місцях, як Cavo Paradiso. Один з найважливіших археологічних пам'яток в Греції, Делос, розташований недалеко від Міконоса. Стародавній Делос був міфічним місцем народження Аполлона і Артеміди.

Кіклади.

Знамениті Кикладские острова щорічно приваблюють відвідувачів з усіх куточків планети. Кожен острів має свій власний характер і відвідування таких місць, як Мілос, Сіфнос, Серіфос та Наксос, додає особливий сенс першій поїздці до Греції.

Ідра.

Якщо ваша поїздка досить коротка, пропонується відвідати острів Ідру. Розташований острів всього в годині їзди від столиці Греції. Мальовнича гавань у формі підкови, аристократичні особняки з каменю, що належать художникам, письменникам та іншим знаменитостям. Тут заборонено рух механічних засобів пересування.

Фестивалі.

Фестивалі в Греції проходять цілий рік. Карнавал в Патрах, свята Святих, Пасха, Грецький Фестиваль, який включає в себе уявлення в театрі Епідавра і в Одеоні Герода Аттика, музичні, кінематографічні та мн.ін.

Довгі обіди.

Ідеальним уявляється стіл, повний друзів і членів родини в місцевій рибної таверні. Щедрі порції освіжаючого узо в супроводі численних закусок і приємній компанії. Топ- острова - Лесбос, Корфу, Крит, Тинос.

Пляжі.

Грецькі пляжі відрізняються великою різноманітністю - від галькових і вулканічних в Санторіні і Милосе до піщаних в Кефалонія і Лефкада. Також різноманітні пропоновані водні види спорту.

Спецпредложения в Грецию из Киева

Спасибо, Вы успешно подписались на нашу рассылку!

Мы будем сообщать Вам последние новости и информацию о наших предложениях!

Закрыть

Спасибо, за оставленную заявку

В ближайшее время с Вами свяжутся наши специалисты.

Закрыть

Ваш запрос отправлен!

В ближайшее время менеджер компании свяжется с Вами!

Закрыть

Присоединяйтесь к нам в Facebook:

 

Закрыть
Russian Russian Ukrainian Ukrainian